top of page

JOUW BEHANDELAAR
RAPHAEL TAN, ESTHETISCH ARTS

Ik ben in Amsterdam opgeleid tot arts, heb mij gespecialiseerd in de esthetische geneeskunde en ben gecertificeerd door de American Academy of Aesthetic Medicine. Als esthetisch arts werkt ik in verschillende klinieken en verricht ik meer dan duizend behandelingen per jaar. Met mijn brede interesse en betrokkenheid probeer ik mijn patiënten in mijn eigen kliniek en andere klinieken op hun gemak te stellen. Het is mijn doel om steeds de best passende oplossing te vinden en mijn patiënten een optimale ervaring te bezorgen.

Tijdens mijn carrière was ik wereldwijd actief in medisch-klinisch onderzoek naar de effectiviteit en veiligheid van medische hulpmiddelen bij o.a. de behandeling van defecten en aandoeningen van de huid. Ook nu wordt nog regelmatig mijn advies gevraagd bij het ontwerp en de introductie van innovatieve medische producten.

Precies 10 jaar vanaf mijn eerste injectables training in 2012 bij Don Smeets, één van de pioniers op het gebied van cosmetische behandelingen, heb ik een langgekoesterde wens verwezenlijkt en mijn eigen praktijk geopend.

Drs. Raphael T.B. Tan, esthetisch arts

BIG Nr.: 49046062601

Artsexamen - VU Amsterdam

Immuno-Oncology - Harvard Medical School

Board Certification American Academy of Aesthetic Medicine

aaam-logo_edited.png
bottom of page