top of page

NOBLE ESTHETICS

Een medisch-cosmetische kliniek voor injectable behandelingen zoals botox en fillers. Bij deze kliniek draait het helemaal om jou en neemt een deskundig en gecertificeerd arts alle tijd om je zorgvuldig te adviseren en te behandelen. 

female-face-cut-half-present-before-after-effect-white-background.jpg

Consult

Gratis

Kosteloos adviesgesprek over onze behandelingen

beautiful-young-woman-getting-botox-cosmetic-injection-her-face.jpg

Botox

Spierontspanning

Behandeling van rimpels en andere klachten

Doctor in gloves  giving woman botox injections in lips.jpg

Filler

Volumeherstel

Accentueren van contouren en behandeling van plooien

portrait-young-beautiful-caucasian-woman-touching-her-face-isolated-white-background.jpg

Profhilo

Huidverbetering

Behandeling van een droge en rimpelige huid

REVIEWS

ERG BLIJ MET DIT BEZOEK. ER WORDT SERIEUS NAAR JE GELUISTERD EN DE TIJD GENOMEN OM HET BESTE RESULTAAT TE BEHALEN! WAS ZEKER NIET DE LAATSTE KEER DAT IK HIER KWAM EN KAN HET IEDEREEN AANRADEN.

LISA / GOOGLE

FIJNE NIEUWE KLINIEK MET EEN EERLIJKE ARTS. DRINGT NIETS OP, GEEFT EERLIJK ADVIES EN GEEFT OOK AAN ALS EEN BEHANDELING NIET NODIG IS. IK KOM HIER TERUG! 

SHEILA / LOCAL GUIDE

DR. R. TAN IS ZEER KUNDIG IN ZIJN VAK, PRECIES NAAR MIJN WENSEN EN DAARNAAST OOK ZEER VRIENDELIJK. IK BEN UITERST TEVREDEN

SANDY / KLINIEKERVARINGEN.NL

“UITSTEKEND" - DR. RAPHAEL TAN HEEFT 1 ML FILLER OP MIJN JUKBEENDEREN  GEDAAN. IK WILDE EEN SUBTIEL EFFECT. HIJ LUISTERDE HEEL GOED EN HIJ HEEFT EXACT UITGELEGD WAT ER GING GEBEUREN.IK BEN BLIJ MET HET RESULTAAT!

ANONIEM / KLINIEKERVARINGEN.NL

“UITSTEKEND" - VEEL UITLEG GEKREGEN, ZEER VRIENDELIJK. DR. TAN PROBEERT NIET VAN ALLES TE VERKOPEN. ZEER MOOI RESULTAAT GEHAD.

VANYA / KLINIEKERVARINGEN.NL

“DESKUNDIG EN VAKKUNDIG" - RUSTIG ADVIESGESPREK, DUIDELIJKE UITLEG! MOGELIJKHEID OM NOG EVEN NA TE DENKEN. FIJNE BEHANDELING. KORTOM ALLES ZEER PRETTIG ERVAREN. BEDANKT DR. TAN.

ANONIEME GEBRUIKER / KLINIEKERVARINGEN.NL

Ik ben in Amsterdam opgeleid tot arts, heb mij gespecialiseerd in de esthetische geneeskunde en ben gecertificeerd door de American Academy of Aesthetic Medicine. Als esthetisch arts werk ik in verschillende klinieken en verricht ik meer dan duizend behandelingen per jaar. Met mijn brede interesse en betrokkenheid probeer ik mijn patiënten in mijn eigen kliniek en andere klinieken op hun gemak te stellen. In mijn praktijk kies ik voor de beste materialen en neem ik de tijd voor elke klant. Het is mijn doel om voor mijn klanten steeds de best passende oplossing te vinden en hen optimaal te informeren, te behandelen en te begeleiden.

Drs. Raphael T.B. Tan, esthetisch arts

BIG Nr.: 49046062601

Artsexamen - VUMC Amsterdam

Immuno-Oncology - Harvard Medical School

Board Certification American Academy of Aesthetic Medicine

aaam-logo_edited.png
NVEG Logo.gif
bottom of page