top of page

BEHANDELINGEN

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

BOTOX BEHANDELINGEN 

Wat is botulinetoxine type A?

De cosmetische vorm van botulinumtoxine, doorgaans "Botox" genoemd, wordt met behulp van een injectie toegediend om fijne lijntjes en rimpels in het gezicht tijdelijk te verminderen of te elimineren. De meest voorkomende behandelingen met botulinetoxine zijn tegen fronsrimpels, voorhoofdplooien en kraaienpootjes bij de ogen. Verschillende andere gebieden kunnen ook met botulinetoxine worden behandeld, zoals o.a. dikke banden in de nek, dikke kaakspieren, en liplijnen. Injecties met botulinetoxine blokkeren de zenuwsignalen naar de spier waarin het is geïnjecteerd. Zonder signaal kan de spier niet samentrekken. Het eindresultaat is een vermindering van ongewenste rimpels. 

Botulinumtoxine kan worden gebruikt voor de behandeling van: fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, liplijnen, bunny lines, nekbanden, huidkuiltjes in de kin, afhangende mondhoeken, gummy smile, bunny lines, face slimming. Noble Esthetics gebruikt voor botulinetoxine behandelingen Azzalure (Galderma) en Botox (Allergan).

Wat zijn de risico's van injecties met botulinetoxine?

U kunt uw normale activiteiten onmiddellijk hervatten. Een waarschuwing: wrijf of masseer de behandelde gebieden niet na de rimpelbehandeling, omdat dit ervoor kan zorgen dat het botulinumtoxine naar een ander deel van uw gezicht migreert. Hoewel over het algemeen veilig, kunnen de bijwerkingen en complicaties van botulinumtoxine zijn: blauwe plekken en pijn op de injectieplaats, hoofdpijn, tijdelijke hangend gezicht. Het is zeer onwaarschijnlijk dat het toxine zich buiten het behandelgebied verspreidt en botulisme-achtige tekenen en symptomen veroorzaakt, zoals ademhalingsproblemen, slikproblemen, spierzwakte en onduidelijke spraak.

Wat zijn de stappen van een injectie met botulinetoxine?

Er zijn 43 spieren in uw gezicht en het is van vitaal belang dat de  botulinumtoxine-injecties uitgevoerd worden door een arts die goed weet hoe en welke spieren te behandelen, immers door zorgvuldig specifieke spieren te kiezen, verzwakt uw zorgverlener alleen de rimpelproducerende spieren, waardoor uw natuurlijke gezichtsuitdrukkingen behouden blijven.

Botulinumtoxine-behandelingsinjecties duren meestal minder dan 15 minuten. Er is geen verdoving nodig. Het aantal injecties dat u nodig heeft, hangt af van uw gelaatstrekken en de omvang van uw rimpels. Kraaienpootjes vereisen bijvoorbeeld meestal drie tot vijf injecties per kant en voor rimpels in het voorhoofd kunnen vijf of meer injecties nodig zijn.

Wat moet ik verwachten tijdens mijn herstel na botox injecties?

Er is geen uitvaltijd of hersteltijd voor botulinetoxine-injecties. U kunt uw normale activiteiten onmiddellijk hervatten. Een waarschuwing: wrijf of masseer de behandelde gebieden niet na de rimpelbehandeling, omdat dit ervoor kan zorgen dat het botulinumtoxine naar een ander deel van uw gezicht migreert. Het effect van een behandeling met botulinetoxine zal gemiddeld 2-3 dagen na de injecties zichtbaar worden; het maximale effect wordt na zo'n 12-13 dagen bereikt.

Gratis Nabehandeling

Noble Esthetics adviseert om op dag 12-13 te kijken of het behandelde gebied naar uw smaak voldoende tot rust is gekomen. Indien nodig kunt u uiterlijk op dag 14 een afspraak maken voor een gratis nabehandeling waarbij wat extra botulinetoxine kan worden toegediend.

FILLER BEHANDELINGEN

Wat zijn fillers?
Filler helpen gezichtsrimpels en -plooien te verzachten en volume en volheid in het gezicht te herstellen.

Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht van nature onderhuids vet. De gezichtshuid rekt ook een beetje uit, wat bijdraagt ​​aan dit verlies aan gezichtsvolume. Andere factoren die de gezichtshuid beïnvloeden, zijn blootstelling aan de zon, erfelijkheid en levensstijl. Fillers kunnen zeer nuttig zijn bij mensen met vroege tekenen van veroudering, of als een waardevol onderdeel van gezichtsverjonging.

Wat huidvullers kunnen o.a. worden gebruikt voor het volumeren van dunne lippen, het accentueren van contouren, het verzachten van  gezichtsplooien en rimpels en het verminderen of verwijderen van de schaduw bij de onderste oogleden.

 


Wat kan ik verwachten tijdens een consult voor fillers?
Houd een positieve kijk en realistische doelen voor ogen om uw uiterlijk te verbeteren. Wees bereid om tijdens uw dermal fillers-consult het volgende te bespreken: jouw doelen, medische aandoeningen, medicijnallergieën en medische behandelingen, huidige medicijngebruik, eerdere behandeling met vulstoffen voor zacht weefsel, botulinumtoxinetherapie, laser of andere minimaal invasieve gezichtsprocedures, evenals elke eerdere gezichtschirurgie

De arts evalueert je algemene gezondheidstoestand en eventuele reeds bestaande gezondheidsproblemen of risicofactoren en bespreekt uw beschikbare opties en de waarschijnlijke uitkomsten van het gebruik van fillers en eventuele risico's of mogelijke complicaties. U wordt gevraagd toestemmingsformulieren te ondertekenen om ervoor te zorgen dat u de procedure volledig begrijpt, evenals de risico's en mogelijke complicaties.

 

Wat zijn de risico's van fillers?
Uw arts zal de eventuele risico's uitgebreid toelichten. Ernstige complicaties van fillers zijn zeldzaam. Potentiële risico's variëren afhankelijk van de specifieke filler die wordt gebruikt en de relatieve duurzaamheid van de vulstof en omvatten:

Bloeden van de injectieplaats
Infectie op de injectieplaats
Knobbels
Huidnecrose (zweren of verlies van huid door verstoring van de bloedstroom)
Huiduitslag met jeuk
Onder- of overcorrectie van rimpels

In zeer zeldzame gevallen kan de filler per ongeluk in uw bloedvaten worden geïnjecteerd in plaats van onder uw huid. Dit kan de bloedstroom blokkeren. Wat er gebeurt als uw bloedstroom wordt geblokkeerd, is afhankelijk van waar de blokkade is. Als uw huid is aangetast, kunt u huidverlies of wondjes krijgen. Als uw oog is aangetast, kunt u uw gezichtsvermogen verliezen of blind worden.


In sommige situaties is het misschien niet mogelijk om optimale resultaten te bereiken met een enkele procedure. De meeste fillers verdwijnen na verloop van tijd. Om uw correctie te behouden, kunt u overwegen het injectieproces met tussenpozen te herhalen.

Wat zijn de stappen van een procedure voor dermale vullers?
Een procedure voor dermale vullers omvat de volgende stappen:

Beoordeling en mapping; strategische punten op uw gezicht kunnen worden gemarkeerd als de juiste injectieplaatsen voor de filler. Er kunnen foto's worden gemaakt van de te behandelen gebieden.

Reiniging en verdoving; de injectieplaatsen worden gereinigd met een antibacterieel middel. Pijn op de injectieplaats kan worden verlicht door gebruik van een zeer koud instrument om de huid af te koelen, verdovende zalf om de huid te verdoven of injectie van plaatselijke verdoving.
Hoewel ze niet pijnloos zijn, worden de injecties meestal gemakkelijk verdragen.

De injectie; de injectie duurt meestal slechts enkele ogenblikken per plaats. Het proces van injecteren, masseren en evalueren van het resultaat wordt uitgevoerd en indien nodig wordt extra filler toegevoegd.

Afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden kan de duur van de hele procedure variëren van 15 minuten tot zelfs een uur.

Herstel

Mogelijk krijgt u een ijskompres aangeboden om zwelling te verminderen en ongemak te verlichten. Hoewel het gebied een dag of twee wat gevoelig kan aanvoelen, is het meestal niet pijnlijk genoeg om medicijnen te gebruiken.

Wat kan ik verwachten tijdens het herstel van mijn dermale vullers?
De hersteltijd varieert per patiënt en per geïnjecteerd type filler. U kunt de meeste activiteiten meteen hervatten, maar over het algemeen wordt aangeraden om de eerste 24-48 uur geen intense lichamelijke activiteit uit te oefenen om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren. 

SKINBOOSTER BEHANDELING

Profhilo skin booster is een revolutionaire hyaluronzuur hydraterende behandeling.

 

Profhilo skinbooster stimuleert de huid om de stevigheid van de huid te verbeteren en te herstellen. Ten eerste stimuleert en hydrateert deze geweldige skinbooster de huid. Ten tweede remodelleert het ook de verouderende en verslapte huid. Profhilo is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

 

Wat is Profhilo skinbooster?

Profhilo skin booster is de eerste in zijn soort namelijk een op hyaluronzuur gebaseerde hydraterende behandeling. Ook bekend als een injecteerbare moisturizer, het is een unieke injecteerbare gel. Het heeft een langdurige stimulerende werking op de huidcellen. Met een van de hoogste concentraties hyaluronzuur op de markt kan Profhilo huidverslapping behandelen.

 

Hoe werkt Profhilo skinbooster?

Profhilo wordt geïnjecteerd in het te behandelen gebied. In tegenstelling tot behandelingen voor het verminderen van rimpels en het opvullen van de huid, stimuleert Profhilo uw huidcellen om vier verschillende soorten collageen en elastine aan te maken. Collageen en elastine zijn belangrijk voor het behoud van een stevigere huid. Ze trekken ook water naar de diepere huidlagen. Dit resulteert vervolgens in veel huidverbetering, verstrakking en liftende effecten.

 

Welke gebieden kan Profhilo skinbooster behandelen?

Met Profhilo kunnen verschillende delen van het lichaam worden behandeld. De meest voorkomende behandelgebieden zijn het gezicht en de hals. Het kan echter ook worden gebruikt voor het decolleté, handen, armen, knieën en buik. In deze gebieden zou het huidverslapping effectief behandelen.

 

Wanneer zie ik resultaat na Profhilo skinbooster?

Voor het beste resultaat adviseren wij 2 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. We kunnen ook een derde behandeling aanbevelen als u er baat bij heeft, na onze deskundige beoordeling.

 

Hoe lang gaat Profhilo skinbooster mee?

Profhilo houdt tot 6 maanden aan na de aanbevolen kuur van 2 behandelingen. We raden je aan om elke 6-9 maanden langs te komen voor een onderhoudsbehandeling met Profhilo. Je hebt dan maar één behandeling nodig om je huid te laten stralen en er gehydrateerd uit te laten zien.

FRONSRIMPELS.png
Buy-Azzalure-Botulinum-Toxin-Type-A-Onli
VOORHOOFDRIMPELS.png
CROWFEET.png
BUNNY LINES.png
FACE SLIMMING.png
GUMMY SMILE.png
KINKUILTJES.png
NECK BANDS.png
stylage-e1601215305829.png
TEMPLE FILLER.png
ZYGOMA FILLER.png
TEARTROUGH FILLER.png
NOSE FILLER.png
NASOLABIAL FILLER.png
JAWLINE FILLER.png
CHIN FILLER.png
PROFHILO_syringe_2020.png
PROFHILO1.png
PROFHILO3.png
Botox_edited.png
PROFHILO2.png
bottom of page